آشپزی و سلامت

گیاهان دارویی.آشپزی.تغذیه و سلامت

تارت سبزیجات

آرد، نمک و کره سرد خرد شده را با هم مخلوط کرده تا مثل خرده نان شود. زرده تخم‌مرغ، زردچوبه، فلفل و آویشن را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

مواد اولیه:

آرد                                                  دو پیمانه

کره                                               150 گرم

زرده تخم‌مرغ                                  یک عدد

نمک                                             نصف قاشق مرباخوری

زردچوبه                                         نصف قاشق مرباخوری

فلفل                                            1/8 قاشق مرباخوری

آویشن                                         1/8 قاشق مرباخوری

 

مواد لازم برای روی تارت ها:

قارچ                                           150 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده       یک پیمانه

ذرت                                             100 گرم

کلم بروکلی                                 100 گرم

پنیر پیتزا                                    150 گرم

نمک، فلفل و آویشن                     به میزان لازم

روغن                                            به میزان لازم

آب‌لیمو                                         یک قاشق سوپ‌خوری

 

طرز تهیه:

* آرد، نمک و کره سرد خرد شده را با هم مخلوط کرده تا مثل خرده نان شود.

* زرده تخم‌مرغ، زردچوبه، فلفل و آویشن را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

* در صورتی که خمیر خشک بود می‌توانیم دو، سه قاشق آب سرد داخل آن بریزیم.

* خمیر را داخل نایلون قرار داده و در یخچال به مدت نیم ساعت می‌گذاریم تا استراحت کند.

* سپس داخل قالب تارت مخصوص باز کرده و با چنگال ته خمیر را سوراخ می‌کنیم.

* خمیر را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا پخته شود.

 

طرز تهیه مواد روی تارت ها:

* قارچخرد شده را به همراه آب‌لیمو در کمی روغن تفت می‌دهیم.

* سپس کلم بروکلی خرد شده و فلفل دلمه‌ای را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

* پس از نرم شدن کلم، فلفل دلمه‌ای و ذرت را می‌افزاییم.

* در نهایت نمک، فلفل، آویشن و نصف پنیر پیتزا را ریخته و همه مواد را مخلوط می‌کنیم.

* از این مواد داخل تارت‌های سرد شده ریخته، سپس روی آن پنیر می‌ریزیم و در فر قرار داده تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.

 

نکته

نباید خمیر را زیاد ورز داد، فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یک خمیر نرم کافی است.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره


116 - بهارک مبینی



برچسب‌ها: میان وعده
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و دوم فروردین 1392ساعت 10 PM  توسط parsa  |